Kikötő

pszichológiai
rendelő

Fazekas Ágnes


mobil: 0670 527 2861
e-mail: fazekas.aagnes@gmail.com

Fazekas Ágnes vagyok, klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta, családterapeuta. 1995-ben szereztem pszichológusi diplomát az ELTÉ-n. Ezután családterápiás rendelőben kezdtem a munkát, 2003-tól 2017-ig pedig a Gyengénlátók Általános Iskolájában voltam iskolapszichológus. Itt szereztem gyakorlatot a sérült gyermekek és családjaik ellátásában. Ugyancsak 2003 óta dolgozom alapító tagként a Kikötő Rendelőben, ahol családterápiával, egyéni gyermekterápiával, rövid és hosszú felnőtt pszichoterápiával foglalkozom. Terápiás módszerem analitikusan orientált szemléletű (részletes leírását lásd a Tevékenységek menüpontnál).

2016. szeptembere óta a Tündérhegyi Európai Pszichoterapeuta Képzés munkatársa vagyok, mint évfolyamvezető. Tagja vagyok a Pszichoanalitikusan Orientált Pszichoterapeuták Kiképző Egyesületének (POPKE). Szakegyesületi összekötőként részt veszek pszichoterápiás konferenciák, ankétok előkészítésében és lebonyolításában.

A pszichoterápia számomra egy közös út, közös fejlődés a másik emberrel. Ahogy Kányádi írja: "vannak vidékek legbelül", ezeket a vidékeket fedezzük fel együtt a terápia során. Így jöhet létre a lépésről lépésre történő növekedés és kibontakozás, egy örömtelibb és szabadabb élet felé.